Over ons

Maak kennis met ons team

Van jongs af aan ben ik een wielerliefhebber. Zo´n twaalf jaren geleden kwam het er eindelijk eens van en zelf een wielrenner gekocht. Het is uiteindelijk altijd bij recreatief rijden gebleven maar dit doe ik met heel veel plezier. Lid van de Winssense wielerclub ´Vlug Terug´ die, zo ervaar ik althans, in de praktijk niet altijd z´n naam eer aan doet maar dit geheel terzijde. Hoogtepunt (zowel letterlijk als figuurlijk) was de deelname aan de Alp D´HuZes in 2016, wat toch vooral een prachtig evenement is! Een sportieve groet, Thijs Stevens

Thijs Stevens

Wielrenner

Na in mijn jeugdjaren veel op de wielrenner gezeten te hebben, heb ik ca. 6 jaar geleden het fietsen weer opgepakt.

Nu op de MTB bij fietsclub ZFBN (Zonder Fiets Binde Niets).

Gemiddeld 2 keer per week in de mooie omgeving van Winssen.

Ook vind ik het leuk om georganiseerde mtb-tochten mee te fietsen.

Arno van den Berg

Mountainbiker

Hallo Sportieve lezer,

Ik ben Wilco van Gaalen en stap graag op de mountainbike om wekelijks met mijn maten een rondje te biken.

Tevens mag ik graag op de pendalen voor een weekend in de Eifel of de Ardenne.

In 2011 heb ik meegedaan aan Duchenne Heroes. Een tocht van 700 km in 7 dagen.

De laatste jaren merk ik zelfs dat iedere vakantie de MTB ook mee mag.

En dan na iedere tour een gezellige afsluiting. Vandaar dat ik graag deze kermistour mee organiseer.

Wilco van Gaalen

Mountainbiker

Geachte bezoeker,

Ik ben de enige in de organisatie die niet in het bezit is van een wierenfiets en/of mountainbike. Als sporadisch en recreatief fietser vind het wel ontzettend leuk om de Winssense Kermiskoers te organiseren.

Vanuit Gasterij de Arend ben ik ook betrokken bij de algehele organisatie van de kermisfeesten en zodoende ook bij de kermiskoers aangesloten. Mijn passie ligt namelijk meer bij het organiseren dan (zelf) fietsen!

Stijn Tromp

Recreatief fietser

Sinds ik op mijn 16e verjaardag mijn eerste racefiets kreeg, is mijn enthousiasme en liefde voor deze sport van bikkels en genieters steeds uitgebouwd. Momenteel ben ik lid van WTC Wagenberg in Overasselt, een klein maar fijn clubje van fietsfanaten van middelbare leeftijd. Ik probeer elk jaar een uitdagend fietsdoel te stellen om zo een goede reden te hebben om veel kilometers te maken op racefiets of mountainbike. Altijd gezellig zo’n uitje met fietsmaten, vooral ook door de verhalen, goede voornemens en verhalen uit de oude doos. Ik vind het dan ook een grote eer om me voor de Winssense wielersport en kermis in te spannen.

Diels van den Dobbelsteen

Wielrenner

Tijdens de corona periode buiten het voetballen, met vrienden een mountainbike aangeschaft om de mooie routes in onze omgeving te verkennen. Een jaartje later uit interesse ook een Wielrenner aangeschaft en meteen verliefd geworden op de prachtige omgeving, het samen fietsen en toch ook wel het race element! Eerlijk gezegd wel wat meer een mooi weer fietser waardoor ik tussen de maanden april en oktober gemiddeld 2 keer per week op de fiets te vinden ben.

Ook heb ik in 2022 op prachtige plekken gefietst zoals Turkije, België, Duitsland en Zuid-limburg! .

Twan van Haalen

Wielrenner