Stichting Winssense Kermiskoers is een feit

Terwijl de laatste dag van de carnaval nog op gang moest komen, waren wij als organisatie van de Winssense Kermiskoers al begonnen met een hele andere voorpret. Vrijwel direct na de ‘twidde’ editie van de koers zijn we al vol in de voorbereidingen voor de editie van 2019 gedoken. Zo is de organisatie versterkt en uitgebreid met maar liefst twee nieuwe leden: Stephan Tromp en Diels van den Dobbelsteen, beide enorme fietsliefhebbers en met een flinke dosis motivatie om van de Winssense Kermiskoers een geweldig mooi terugkerend wielerevenement te maken.

Maar niet alleen de evaluatie en uitbreidingen stonden de afgelopen maanden op de agenda, maar juist ook een flinke organisatorische stap! Op carnavalsdinsdag, lees dinsdag 5 maart jl, zijn Thijs Stevens (voorzitter), Diels van den Dobbelsteen, Arno van den Berg, Tom van Gemert en Stijn Tromp namens de Winssense Kermiskoers op bezoek geweest bij de notaris. Niet voor een geregistreerd partnerschap, maar voor het notarieel vastleggen van de Stichting Winssense Kermiskoers. Dit is in onze ogen een mooi stap voorwaarts in de professionalisering van de koers. Daarom hebben wij allen onze handtekening gezet onder de statuten welke als doel heeft gesteld om middels de jaarlijks terugkerende kermiskoers de wielersport in Winssen te stimuleren. Dit doel willen we bereiken door het creëren van betrokkenheid met onder andere de gemeente Beuningen, aanwonenden, deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en horeca gelegenheden aan de route.

Nu de stichting een feit is, gaat onze focus weer volledig op zondag 11 augustus aanstaande. Dan gaat ‘d’n darde’ Winssense Kermiskoers van start, binnenkort dus meer hierover!

Foto: Kersverse voorzitter Thijs Stevens zet zijn handtekening onder de statuten van Stichting Winssense Kermiskoers

About Author

wkk